Musical-uitvoeringen 2024

MÉDÈZ PRESENTEERT……TWEE MUSICALS!

Gewoontegetrouw bereidt de musicalgroep van Muziekschool Médèz elk schooljaar een musical voor, die in het voorjaar wordt uitgevoerd. Dit jaar echter is het een klein beetje anders. Dit jaar zijn er namelijk twee musicalgroepen, en dus ook twee musicals!

Door het toegenomen aantal leerlingen ontstond de mogelijkheid om met twee groepen aan het werk te gaan. Deze gelegenheid grepen de musicaldocenten natuurlijk met beide handen aan! De afgelopen maanden is er door leerlingen en docenten hard gewerkt aan twee musicals. De komende weken zetten ze de laatste puntjes op de i en in het weekend van 6 en 7 april gaan ze twee geweldige voorstellingen op de planken zetten!
De groep leerlingen van 7 tot 10 jaar oud speelt de musical Rusthuis Klivia. Geïnspireerd op het welbekende verhaal “Ja Zuster Nee Zuster” van Annie M.G. Schmidt. Deze voorstelling is een feest van herkenning en zit boordevol gekkigheid! Een echte “must-see”!
De groep leerlingen van 10 jaar en ouder speelt Meidengrut, de musical. Het beroemde verhaal van een groep weesmeisjes, de boosaardige directrice van het weeshuis en het avontuur om de echte ouders van één van de meisjes terug te vinden. Natuurlijk is deze voorstelling gebaseerd op de wereldberoemde musical "Annie". Zang, spel en dans met een lach en een traan!
De voorstellingen vinden plaats in Spectrum Schijndel, Steeg 9 te Schijndel.
Rusthuis Klivia is te zien op zaterdag 6 april om 14.00 uur en op zondag 7 april, ook om 14.00 uur.
Meidengrut, de musical is te zien op zaterdag 6 april om 18.30 uur en op zondag 7 april om 11.00 uur.
De entree is gratis, maar reserveer tevoren wel even uw plaatsen via info@medez.nl
De musicalsterren van Médèz zien u graag bij één – of meer – van de voorstellingen!

Comments are closed.

M info@medez.nl