Hét Startorkest

Médèz presenteert....Hét Startorkest

Muziekschool Médèz presenteert in samenwerking met Muzirene een basiscursus muziek voor kinderen van 7 t/m 10 jaar. Algemene Muzikale Vorming gaat in deze cursus hand in hand met samenspel in een écht orkest!

Inhoud van de cursus

Onder de bezielende leiding van docente Irene van Rooijen wordt er meteen een orkest opgericht. Samen muziek maken en samen zingen leggen in deze cursus de basis voor de algemene muzikale vorming van uw kind. De kinderen gaan direct aan de slag met muzikale elementen zoals notenleer, ritme, melodie, harmonie en dynamiek. Voor het samenspel wordt gebruik gemaakt van de Orff-instrumenten, ukelele, viool, kazoo, boomwhackers en melodie-harpjes. In samenwerking met docenten van Médèz en leden van de plaatselijke muziekverenigingen zal er ook voldoende aandacht zijn voor instrument-oriëntatie.

Doel

HÉT Startorkest bereidt een eigen slotconcert voor, dat na afloop van de cursus wordt uitgevoerd voor alle ouders, broertjes en zusjes en iedereen die maar wil komen luisteren.

Deze cursus is dé perfecte opstap naar het instrumentaal onderwijs bij Médèz en zal uw kind helpen ontdekken welk instrument het beste bij hem of haar past.

Médèz kijkt ernaar uit de eerste stap te zijn in de muzikale ontwikkeling van uw kind!

Cursusduur20 lessen van 60 minuten
Locatie
Kosten€ 130,-- (tarief 2023-2024)

Aanmelden kan via ons algemene inschrijfformulier.

M info@medez.nl