Open Dag

Open Dag

Op zondag 25 juni a.s. opent Médèz de deuren voor iedereen die wel eens wat meer wil weten over het leren bespelen van een muziekinstrument, dansen of zingen. Tussen 11.00 en 15.00 uur ben je van harte welkom in Den Durpsherd, Kerkwijk 61 te Berlicum, om te komen kijken en luisteren naar uitvoeringen en presentaties, om mee te doen aan workshops of om het instrument van je keuze uit te proberen.

Leerlingen geven presentaties, (leer-)orkesten van de diverse muziekverenigingen uit de gemeente verzorgen concertjes, dansleerlingen laten zien wat ze hebben geleerd de afgelopen tijd, en je kunt meedoen aan een speurtocht! Natuurlijk kun je ook informatie krijgen over de lessen en de vele verschillende instrumenten die je bij Médèz kunt leren bespelen. Je kunt praten met de diverse docenten en er zal gelegenheid zijn het instrument van je keuze even uit te proberen!

Ook zal er een workshop Popband georganiseerd worden. Onder leiding van een bandcoach ga je in een halfuur tijd een song instuderen. Speel je gitaar, bas, toetsen, drums of zing je en wil je meedoen, laat dat dan uiterlijk 18 juni weten via info@medez.nl. De partijen en verdere informatie worden je dan toegestuurd. Deze workshop is toegankelijk voor alle leeftijden, kinderen, jongeren, volwassenen en senioren!

Overigens geldt dat voor alle lessen bij Médèz. Ze zijn geschikt voor alle leeftijden, van beginners van 5 tot herintreders van 80plus! Kom dus vooral langs op onze Open Dag, en overtuig jezelf ervan dat nú het moment is om muziek te gaan maken!

M info@medez.nl