Wie zijn wij

Wie zijn wij

Médèz is de muziekschool van Sint-Michielsgestel, Berlicum, Den Dungen en Gemonde. We zijn een onafhankelijke stichting die op 15 juli 2015 door de vier muziekverenigingen in de gemeente Sint-Michielsgestel is opgericht. Het aanbod van lessen is breed: variërend van de vele blaasinstrumenten die in de muziekverenigingen worden gebruikt, tot piano, gitaar, dans, ballet, musical en zang. Hiervoor huren wij goed gemotiveerde en professionele docenten in.

Médèz zorgt voor lessen van hoogstaand niveau tegen een redelijke prijs. Dat is mede mogelijk dankzij een subsidie van de gemeente Sint-Michielsgestel én zeer lage overheadkosten. Vooral de tarieven voor kinderen en jongeren tot 21 jaar (uit onze gemeente) zijn scherp en liggen flink onder de kostprijs.

Onze missie
Het ontwikkelen van muzikaal-, dans- en zangtalent bij jeugd en volwassenen in de gemeente Sint-Michielsgestel: dat is onze belangrijkste missie. Daardoor verstevigen we ook de basis onder verenigingen en andere groepen die samen musiceren, dansen en zingen.

Onze visie
In onze visie is muziek een belangrijk cement voor de lokale gemeenschap. Muziek verbindt! Goed onderwijs is dan een belangrijke voorwaarde. Hoe vroeger kinderen in aanraking komen met muziek, dans en zang, hoe groter de kans is dat zij hun talenten daarin ontdekken en ontwikkelen. En daar vaak hun leven lang plezier aan beleven.
Door verbindingen te leggen met andere organisaties kunnen we in onze ogen veel bereiken, ook in tijden dat de bomen niet meer tot de hemel groeien. Daarom werkt Médèz nauw samen met de  gemeente, met de gemeenschapshuizen, met scholen, met (muziek)verenigingen en met professionele docenten.

Klik hier voor uitleg over lesvormen en tarieven
Klik hier om een gratis proefles aan te vragen.
Klik hier om in te schrijven voor de lessen.
Klik hier voor de regeling voor het tegengaan van ongewenst gedrag.

M info@medez.nl