Al op jonge leeftijd was ik betoverd door de dwarsfluit. Zo’n veelzijdig instrument met zo’n prachtige klank! Ik leerde al snel dat de fluit voor mij het ideale instrument was om mijn muzikaliteit naar buiten te brengen.

Naast een passie voor de fluit, bleek ik ook een passie voor het lesgeven te hebben! Dit doe ik ondertussen al meer dan 20 jaar met ontzettend veel plezier. Zowel bij MEDEZ, maar ook op het conservatorium in Tilburg en in mijn eigen praktijk in Tilburg.

Na mijn studie op het Fontys Conservatorium in Tilburg ben ik op heel wat plekken te horen en te zien geweest met mijn fluit. Zowel met kleine ensembles, als met grote orkesten. Ik heb zelfs een keer mogen optreden voor koningin Beatrix. En ik ben te horen geweest met enkele bekende artiesten zoals Guus Meeuwis, Nick en Simon en Marco Borsato. Je ziet dat je met de dwarsfluit werkelijk alle kanten op kunt! Tijdens de lessen wordt er gewerkt, maar het plezier in muziek maken is natuurlijk het allerbelangrijkste!

Wil jij ook eens ervaren hoe mooi de dwarsfluit is en ontdekken of ook jij een passie voor dit instrument hebt? Kom eens een kijkje nemen in Den Dungen, waar ik iedere donderdag ben! Je bent van harte welkom!

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen
Klik hier om je in te schrijven

Vragen? Mail ons via info@medez.nl

M info@medez.nl