Marc van Creij (1990) heeft gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel en aan het Conservatorium van Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, beide in de richting Muziektheater. Marc is sinds 2013 als muziek- en theaterdocent verbonden aan verschillende kunstencentra in ’s-Hertogenbosch en omgeving waar hij muziek & theaterlessen verzorgt.

Sinds 2018 is Marc werkzaam als dirigent en vocal-coach voor verschillende koren, sinds maart 2022 staat hij voor ‘Projectkoor Switch’ in Schijndel.

Marc is als kunstvakdocent Muziek verbonden aan basisschool ‘St. Petrus’ in Boxtel en als kunstvakdocent Theater aan basisschool ‘De Hoogakker’ in Nuland waar hij op wekelijkse basis kunstvaklessen verzorgt.

Verder is hij als docent musical verbonden aan de ‘Musical4Daagse’ waar hij in de schoolvakanties, door het hele land, in 4 dagen tijd een musical in elkaar zet.

Sinds maart 2020 is Marc verbonden aan Muziekschool Médèz, waar hij startte bij de musicalgroep. Inmiddels verzorgt hij ook zanglessen op de verschillende locaties. De lessen van Marc zijn het beste te omschrijven als energiek. Als docent vindt Marc het geweldig om samen met de leerling de mogelijkheden van de stem te onderzoeken, waarbij hij graag inspireert en helpt bij de ontwikkeling van de stem.

Hij neemt zelf contact op over het plannen van de lessen.

Wij wensen jullie fijne lessen toe bij Marc!

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen
Klik hier om je in te schrijven

Vragen? Mail ons via info@medez.nl

M info@medez.nl