Ik werd geboren in een muzikale familie. Veel muziek in huis en ook het lesgeven kreeg ik als kind al van dichtbij mee omdat mijn moeder pianolerares was. Van haar kreeg ik vanaf mijn zevende jaar pianoles, veelal spelend op het gehoor. Al gauw ontdekte ik de wereld achter de noten, en wist: dit is mijn wereld. Verbinding leggen met het publiek door te communiceren via de muziek en verbinding leggen met leerlingen die graag piano willen leren spelen, beiden liggen me na aan het hart.

Na de vooropleiding aan het Haags Conservatorium ging ik naar het Brabants Conservatorium in Tilburg (opleiding docerend en uitvoerend musicus, hoofdvak piano solo met aantekening kamermuziek en begeleiden) en kreeg ik les van inspirerende docenten, ik studeerde glansrijk af. Vele masterclasses heb ik gevolgd in binnen- en buitenland met als hoogtepunt de pianolessen van de beroemde pianiste Maria João Pires in Portugal.

Ik speel graag samen met verwanten, in klassieke muziek, maar ook in de jazz en vrije improvisatie al dan niet in combinatie met poëzie.

Plezier in het muziekmaken en de belevingswereld van de leerling zijn heel belangrijk en met de juiste oefenwijze thuis kun je je als pianist/leerling verder ontwikkelen. De magie van de muziek is op de achtergrond in de les steeds aanwezig; hoe tover je nu de mooiste klanken uit de piano? Het lesmateriaal wordt afgestemd op de interesses en technische mogelijkheden van de leerling. Belangrijke zaken zoals tempo, ritme, articulatie, akkoorden/toonladders, houding en techniek, leesvaardigheid, dynamiek en expressie komen in de lessen op speelse wijzen aan bod. Je zal in de lessen merken dat als deze facetten van de muziek bij elkaar komen, het instuderen van nieuwe muziek steeds makkelijker zal gaan en dat de muziek steeds mooier gaat klinken!

Sinds het jaar 1999 heb ik ervaring in het geven van pianolessen en hebben vele leerlingen zichzelf muzikaal en persoonlijk verder kunnen ontwikkelen waarbij zelfvertrouwen en authenticiteit hand in hand gaan.

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen
Klik hier om je in te schrijven

Vragen? Mail ons via info@medez.nl

M info@medez.nl