Saxofoonles bij muziekschool Médèz in Den Dungen, Berlicum, Sint-Michielsgestel of Gemonde

De saxofoon is een zeer veelzijdig instrument. Je kunt het gebruiken in bijvoorbeeld jazz, blues, rock,  popmuziek en klassieke muziek. Met de juiste technieken kun je zachte melodiën spelen en de gevoelige snaar raken bij de luisteraar, of  juist alle aandacht opeisen door je saxofoon te laten ”scheuren”!

We staan klaar om jou een goede opleiding te geven, zodat jij het beste uit je saxofoon kunt halen en daarbij veel plezier beleeft.

Wil jij saxofoon leren spelen? Dat kan bij muziekschool Médèz! De lessen worden gegeven door professionele docenten in de gemeenschapshuizen van Sint-Michielsgestel, Berlicum, Den Dungen en Gemonde. De lessen lopen van september tot begin juli (38 lessen), maar je kunt je het hele jaar door inschrijven. Uiteraard betaal je pas vanaf het moment dat je instroomt. Bij latere instroming geldt wel als voorwaarde dat de les is in te passen in het rooster van de docenten.

Muziekschool Médèz zorgt voor lessen van hoogstaand niveau die worden gegeven door enthousiaste en bekwame docenten. Dankzij een subsidie van de gemeente Sint-Michielsgestel én onze lage overheadkosten kunnen wij de lessen voor kinderen en jongeren tot 21 jaar aanbieden voor een scherpe prijs. Voor volwassenen geldt een kostendekkend tarief. Médèz is een maatschappelijke organisatie en heeft geen winstoogmerk.

Klik hier voor veelgestelde vragen

Klik hier voor een gratis proefles

Klik hier om je in te schrijven

Comments are closed.

M info@medez.nl