Muziekles | trombone les bij muziekschool Médèz in Den Dungen, Berlicum, Gemonde en Sint-Michielsgestel

De trombone is een veelzijdig instrument dat je alleen of in groepsverband kunt bespelen; van carnavalsband tot klassiek orkest en van jazzbandje tot funk en soul. Kenmerkend is natuurlijk de schuif waarmee een toon hoger of lager wordt.

Wil jij trombone leren spelen? Dat kan bij muziekschool Médèz! De lessen worden gegeven door professionele docenten in gemeenschapshuizen van Berlicum, Gemonde, Den Dungen en Sint-Michielsgestel.

Het ontwikkelen van muzikaal-, dans- en zangtalent bij jeugd en volwassenen in de gemeente Sint-Michielsgestel: dat is onze belangrijkste missie. Daardoor verstevigen we ook de basis onder verenigingen en andere groepen die samen musiceren, dansen en zingen. Wij werken nauw samen met harmonie Wilhelmina en de basisscholen in Den Dungen.

Muziekschool Médèz zorgt voor lessen van hoogstaand niveau die worden gegeven door enthousiaste en bekwame docenten. Dankzij een subsidie van de gemeente Sint-Michielsgestel én onze lage overheadkosten kunnen wij de lessen aanbieden voor een scherpe prijs.

Klik hier voor lesvormen en tarieven

Klik hier voor veelgestelde vragen

Klik hier voor een gratis proefles

Klik hier om je in te schrijven

Comments are closed.

M info@medez.nl