MéDèZ zoekt een Dansdocent(e)

Muziekschool Médèz in Sint-Michielsgestel zoekt per direct een

DOCENT(E) KLEUTERDANS, MINIDANS EN DANSMIX (ZZP)

We zoeken een enthousiaste en inspirerende docent(e) die met gemak in de belevingswereld van jonge kinderen kruipt. Je bent flexibel, je kunt goed organiseren en je hebt oog en oor voor zowel jouw leerlingen als hun ouders.

Je bent bevoegd om les te geven (MBO of HBO). Je kunt goed zelfstandig werken. Je vindt het leuk om samen met je leerlingen op het podium te staan en je weet als geen ander mensen enthousiast te maken voor jouw vak. Je ontwikkelt graag workshops, cursussen en projecten én voert deze met plezier uit op basisscholen binnen de gemeente Sint-Michielsgestel.

De lessen vinden wekelijks plaats op de woensdagmiddag (wijziging is in overleg mogelijk) in “Meander” in Sint-Michielsgestel. Het gaat nu om 2 à 3 dansgroepjes, maar er is zeker uitbreiding mogelijk naar meerdere groepjes (ook op andere locaties).

Herken je jezelf in het bovenstaande? Ken je wellicht iemand die geïnteresseerd is of heb je misschien nog vragen? Neem dan zeker contact op met Wouter of Jolande via info@medez.nl.

Comments are closed.

M info@medez.nl