Aanmelden bij Médèz: doe het snel!

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen…en dat geldt ook voor de lessen in muziek, dans en zang in Sint-Michielsgestel. De nieuwe stichting Médèz is er in ieder geval klaar voor. Per half september starten de lessen. Wil je meedoen, maar heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan nog deze week, dan kun je snel meedoen! Inschrijven is eenvoudig, via een digitaal formulier op deze website.

De lessen worden gegeven in vier dorpen: Sint-Michielsgestel, Berlicum, Den Dungen en Gemonde. De meeste lessen vinden plaats in de gemeenschapshuizen. Het aanbod is heel breed: van blaasinstrument tot gitaar, en van musical tot dans. En staat het instrument nog niet op ons lijstje, dan gaan we gewoon op zoek naar de juiste docent.

Docenten
De nieuwe stichting heeft al een kleine 30 professionele docenten aan zich verbonden. Vorige week hebben die allemaal bij elkaar gezeten en hebben ze samen met het stichtingsbestuur de puntjes op de i gezet. Ook zij staan dus te popelen!

Initiatief muziekverenigingen
Médèz is een initiatief van de vier harmonieën en muziekverenigingen uit onze gemeente. De stichting gaat zorgen voor lessen op hoog niveau – níet alleen harmonie-instrumenten – die ook nog eens betaalbaar zijn.

Comments are closed.

M info@medez.nl